Nu inviger vi till slut Hybriden, lokalen vi har jobbat på att få i ordning sedan årsskiftet!

Hybriden är Malmös nya seriehäng! En utställnings- och workshoplokal/seriestudio och -affär/bibliotek som ska vara öppen för alla. Här kommer du att kunna se utställningar med serier du aldrig hört talas om, av kända och okända serieskapare. Du kommer kunna vara med på workshops och lära dig teckna serier eller experimentera med nya former av berättande. I butiken kommer du kunna köpa serier från Tusen SerierCBK, Wormgod och exklusivt utvalda internationella serier som vi hittar på olika festivaler runtom i världen. Vi har också ett seriebibliotek med diverse fanzines, antologier och serieböcker som du kan sitta och läsa i våra soffor.

VAD: Invigning/utställning/release/workshop
VAR: Hybriden finns inne på Mitt Möllan, Claesgatan 8, Malmö
NÄR: Fredag 11 mars kl 16-22

invigningeventbild2

UTSTÄLLNING
Serierna i den internationella serieantologin CBA har kallats ”förment poetiska”. De har också kallats ”witty, challenging and eye-opening”. Döm själv när den helt nya redaktionen nu visar upp sina egna serier och bilder.
Samma sak med Tusen Serier, där gruppen visar upp sina egna serier och smakprov ur de närmast kommande böckerna!
Medverkande: Amanda Casanellas, Christina Cromnow, Henrik Rogowski, Kinga Dukaj, Luddvig Melin, Mattias Elftorp, Oskar Aspman, Stefan Petrini, Steve Nyberg, Susanne Johansson, Shko Askari, Amalia Alvarez, Tanja Komadina, Jorge Varas Varilla, och Yossra El Said.

cbavol30coverRELEASE AV CBA vol 30: A NEW HOPE
Den nya redaktionen har själva gjort serierna till CBA vol 30: A NEW HOPE, för att signalera en slags nystart av tidningen och för att vi ville se vad vi själva egentligen sysslar med. Allt från djur med ångest till ett inbillat virus till ett postapokalyptiskt Malmö och legofragment. Vad allt detta betyder får du se själv i nya numret…

STAFETTSERIEWORKSHOP
Mellan kl 16-19 på invigningsdagen kommer du att kunna vara med på en stafettserieworkshop där vi kollektivt skapar en serie på temat VADSOMHELST? Helt utan prestationskrav tecknar vi tillsammans bara för att det är kul! Inga förkunskaper krävs, bara en gnutta fantasi!

SERIER!
Du kommer såklart att kunna köpa serier ur hela vår produktion och en hel del extra titlar i vår butik.

Vi håller på till kl 22 eller tills vi tröttnar/vinet tar slut!

www.hybriden.tk
www.cbkcomics.com
www.tusenserier.org

+ Du kan också hitta oss på SciFi-mässan (Malmö) nu i helgen, 5-6 mars, där Tusen Serier och CBK delar bord med Wormgod och seriekursen på Malmö Högskola!

+ Och missa inte den pågående bokrean i vår nya webshop!

VÄLKOMMEN!

invigningeventbild