Tusen Stafettserier-utställningen som nyss var på Serieteket i Stockholm kommer nu till Malmö! 

Vad: Tusen Stafettserier – utställning
Var: Tusen Serier, Mitt Möllan (Claesgatan 8), Malmö
När: Fredag 14 augusti kl 17-21

1000stafettposter_malmo
Sommaren 2014 – vintern 2015 höll Tusen Serier workshops i stafettserieteckning i Sjöbo, Malmö, Göteborg och Stockholm. Serier från dessa workshops har sedan samlats i en bok och en utställning som under hösten 2015 kommer att vandra mellan de olika städerna. Första anhalten var Serieteket i Stockholm där en del av utställningen skulle visas en månad men förlängdes med tre veckor då den var så populär bland besökarna.

Nu visas utställningen en kväll i Malmö, tillsammans med resultatet av Pride-veckans interaktiva väggstafettserie, ett verk som byggdes fram under arrangemanget Nörd på Pride (4-7 augusti).

Läs mer:
Vad är stafettserier
Gratis stafettseriebok!

Tusen Stafettserier är ett underprojekt till Tusen Serier. Projektet ingår i Ungdomsstyrelsens satsning på antirasistiska projekt och drivs av Seriefrämjandet genom Tusen Serier med stöd av Ungdomsstyrelsen, Göteborgs stads Kulturnämnd och Stockholms Stad.
Läs mer här!