lördag den 12 december kl 11-17 kommer Tusen Serier att ha ett bord på Mitt Möllans julmarknad. Vi kommer i första hand att sälja Tusen Seriers böcker men vill man ha något annat som vi också har tillgång till så finns det ju i vår lokal i samma hus.

Och direkt när marknaden stänger så blir det releaseutställning för The Troll av Mattias Elftorp, kl 17-22 i vår lokal (Mitt Möllan):

wormgodbook027thetroll

I samarbete med Wormgod bjuder vi på en utställning/releasefest för Mattias Elftorps nya bok, The Troll:

Introducing the 5d memory complex theory of consciousness! Ten years in the making, this 5-dimensional family drama reaches catastrophic proportions on a planetary scale. What begins as a simple suicide and the accompanying outburst of emotions turns into something completely different. How would you handle finding out that you’re a changeling? The Troll in this story sets out on a journey that will take her further through time and space than she could have imagined. Or could she? After all, her imagination is dark and great… Partially in 3d to enhance your reading experience.
3Dglasögon ingår!

På releasen kommer man att kunna köpa digitaltryck med bilder ur boken samt andra böcker av Mattias Elftorp, Wormgod, Tusen Serier och CBK. Hälften av vinsten går till Kontrapunkt för att stödja deras arbete med flyktingar och Malmö romer som blev utkastade från sitt läger av Malmö Stad ett par månader tidigare.