Det är egentligen för tidigt att säga något mer än såhär, men vi har ett gäng nya böcker på gång, för release under 2018 och 2019.

Vårt nya projekt, Fanzineverkstaden Hybriden,  kommer att komma igång inom kort, vi väntar bara på att lokalen ska bli bekräftad så vi kan starta arbetet med det. Så snart vi är igång kommer mer ingående information, men håll ögonen öppna för det kommer bli något stort.

Första helgen i september kommer Gonzalo Rodriguez och Christina Cromnow att representera Tusen Serier och CBK på Helsinki seriefestival.

Och vår nästa utställning på Hybriden kommer preliminärt i oktober. Det blir en utställning med bilder av Shko Askari för att fira releasen av En Andra Chans (med manus av Mattias Elftorp). Tills dess sitter utställningen av Emei Burells bilder ur Berättelser om Yunnan att sitta uppe (vi kommer dock att ha ganska sporadiska öppettider)…

Och vi kommer att stanna hemma från Bokmässan i Göteborg. Vi kan ta en hint: släpper de in nazister så är såna som oss inte välkomna. Istället åker till till den nystartade seriefestivalen Tropicana Dreams på Mallorca.