Genom Historielabbet har vi fått kontakt med Koshk Comics, en grupp serieskapare från Egypten som just nu besöker Malmö.

Vi kommer att hålla två workshops tillsammans med dem på Malmö Konsthall.

15 okt kl 13-1630 – öppen serieworkshop
Öppen workshop för stora och små med Koshk Comics från Egypten och Tusen Serier från Malmö. Vilket språk talar du? Var med och skapa serier på svenska, engelska och arabiska. Tillsammans med oss får du möjlighet att prova på att skapa din egen karaktär, den egen serie eller ditt eget fanzine.
Gratis. Ingen föranmälan men begränsat antal platser.

18 okt kl 19-21 – workshop för serieskapare
Är du intresserad av serier? Kanske har du redan publicerat eller har du precis börjat arbeta på ditt eget fanzine? Kom på en workshop där serieorganisationerna Koshk Comics från Egypten och Tusen Serier från Malmö tillsammans håller en workshop om självpublicering och serieskapande.
Gratis. Ingen föranmälan men begränsat antal platser.

Du kan läsa mer i Facebook-eventet.

Dessa workshops är ett samarrangemang mellan Historielabbet, Koshk Comics och Tusen Serier.